Hírek

20 ápr
Felvételi eredmények 2018
Elérhető a Gimnáziumba felvételt nyertek listája.
19 ápr
Szociális összefogás az egyetemen
A szociális munka és a szociálpedagógia hazai képviselői ültek egy asztalhoz a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar konferenciáján, hogy megoldást találjanak az ágazatban tapasztalható munkaerőhiányra, és a kutatási tevékenység fellendítésére.
05 ápr
VITÁZIK AZ IFJÚSÁG – NÉMETÜL IS
Március 20-án iskolánk egy rangos versenynek adott otthont, hiszen ezen a napon rendeztük a Csengő utcán a német nyelvű vitaversenyt.
05 ápr
NAGYKOSSUTHOSOK SIKERE
2018. március 23–25-én a budapesti Eötvös József Gimnázium az Aegon Művészeti Díj támogatásával országos irodalomversenyt szervezett.
03 ápr
Informatikai napok: fókuszban a GDPR
A májustól életbe lépő új uniós adatvédelmi szabályozásról, a GDPR-ról is szó lesz a tavaszi 18. Informatikai Szakmai Napokon április 5-én és 6-án a Debreceni Egyetem Informatikai Karán.
29 már
Tehetséggondozás felsőfokon
Második alkalommal nyerte el a Debreceni Egyetem az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet, amelyet ismét három évig használhat az intézmény tehetséggondozó programja, a DETEP.
28 már
MEGYEI FIZIKAVERSENY TIZENKETTEDSZER
2018. március 24-én lezajlott a XII. a Dr. Szegedi Ervin Megyei Fizikaverseny gimnáziumunk fizika szakmai közösségének rendezésében.
22 már
Tehetséges hallgatókat díjaztak
A Debreceni Egyetem 26 hallgatójának és 5 fiatal kutatójának magas színvonalú tudományos teljesítményét díjazta az Universitas Alapítvány pályázatán. Az elismeréséket szerdán vették át a győztesek.
14 már
„NAGYKOSSUTHOS” SIKEREK A DIÁKOLIMPIÁN
Az idei Diákolimpián kosaras csapataink diadalmasan szerepeltek.