Hírek

05 már
MÁRCIUS 8. – ÁPRILIS 7. TANTERTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS OKTATÁS
A kormány március 4-i határozata alapján ...
25 feb
EMLÉKEZÉS A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAIRA
EMLÉKEZÉS A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAIRA
02 feb
Téli mentortábor az egyetemen
Online formában rendezi meg hagyományos téli mentortáborát a Tanítsunk Magyarországért program keretében a Debreceni Egyetem Tanárképzési Központja február 3-5. között. Az eseményen a megye több, mint 100 kisdiákja találkozhat 64 egyetemi hallgató mentorával.
01 feb
HIBRID OKTATÁS A 12. OSZTÁLYOS TANULÓK SZÁMÁRA
HIBRID OKTATÁS A 12. OSZTÁLYOS TANULÓK SZÁMÁRA
27 jan
Februári osztályozóvizsgák
Februári osztályozóvizsgák
18 dec
Nyílt nap 2021
Nyílt nap 2020 Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma
18 dec
Az angolos munkaközösség által összeállított jókívánságok
Az angolos munkaközösség által összeállított jókívánságok
13 dec
Népek karácsonya 2020
2020 a járvány éve volt… egy kicsit minden másképp zajlott…
02 dec
TTK: korszerű tudás, piacképes diploma
Magas szintű természettudományi, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó mérnöki képzésekkel és népszerű tanárszakokkal várja leendő hallgatóit a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara.
27 nov
Orvosképzés az élvonalban
A Debreceni Egyetem általános orvos képzése a hazai és a nemzetközi rangsorokban is rendszeresen előkelő helyen szerepel. Az Általános Orvostudományi Karon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra, a tehetséggondozásra és a társadalmi felelősségvállalásra is.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.