FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐINK INDULÁSA

Az október első hetében induló felvételi előkészítőinkről ebben a cikkünkben olvashatják a legfontosabb tudnivalókat.
Kedves Hatodikos és Nyolcadikos Diákok! Tisztelt Szülők!
 
Tájékoztatunk minden érintett diákot és szülőt, hogy a meghirdetett és a jelentkezők által megjelölt időpontokban mindenkit tudtunk fogadni az előkészítő tanfolyamainkra, akik megfeleltek az előzetes feltételeknek.
 
Ennek értelmében október 2-án a hétfői időpontokat választó nyolcadikosoknak kezdődnek foglalkozások:  15.00 órától angol, majd 16.00 órától matematika, végül 17.00 órától magyar. 
Október 3-án, kedden 15.00 órától a biológia-kémia előkészítők indulnak - szintén a nyolcadikosok részére.
Pénteken, október 6-án mindkét évfolyamot, a hatodikosokat és a pénteki alkalmakat választó nyolcadikosokat is várjuk. Minden csoportnak 15.00 órától matematika, 16.00 órától pedig magyar felkészítő óra lesz.
 
Az előkészítők napján a legelső foglalkozások előtt 14.30-tól köszöntőt és rövid tájékoztatókat tartunk , ahova szeretettel várjuk a szülőket is. Ezek helyszíne hétfőn és pénteken a főbejárattal szembeni D épület I. emeleti zsibongója,  kedden viszont (az előzetes tervektől eltérően) a D épület I. emeletén található biológia előadóterem. (Természetesen a szülők megjelenése nem elvárás, és azt is tudjuk, hogy a diákok közül sem ér mindenki ide 15.00 óra előtt.)
 
Az órák helyszínét (a terembeosztást) a tájékoztatókon hirdetjük ki, illetve több helyen ki is plakátoljuk az esetlegesen később érkezők számára. A portaszolgálat, illetve erre kijelölt diákjaink is segítik az érkezők tájékozódását a hétfői, keddi és pénteki napokon.
 
A fentiek szerint várunk tehát minden jelentkezőt az október 2-ával kezdődő héten. Bízunk benne, hogy sok - iskolánk iránt érdeklődő - tehetséges és szorgalmas diáknak tudunk segíteni az eredményes felkészülésben.
Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 29. 17:00