AZ ORSZÁGOS KÖZÉPISKOLAI TANULMÁNYI VERSENYEKEN (OKTV) ELÉRT SIKEREINK, AVAGY AKIKRE NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK

2022, június 21 - 14:45
A 2021-2022-es tanévben a Nagykossuth nagyon szép sikereket ért el...

A 2021-2022-es tanévben a Nagykossuth nagyon szép sikereket ért el az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV). Ez a legrangosabb országos középiskolai verseny, mely komoly pontszámokat jelent az 1-30. helyezettnek.

Idén országos 4. helyezést ért el magyar irodalomból Kondorosi Panna, 12.D osztályos tanulónk. Tanára: Szakály Árpád tanár úr.

Szintén a 4. helyezést hozta el Vass Richárd, aki a 11. E osztályba jár. Ő a német nyelv (I. kategória) OKTV sikeres versenyzője. Tanára: Némethy Judit tanárnő.

Az iskola történetében először lett vizuális kultúrából döntős tanulónk. Molnár Hanna Lujza, a 11.E osztály tanulója a 9. helyen végzett. Tanára: Tarnóczi Tamás tanár úr.

Angol nyelvből (I. kategória) ért el elkelő helyezést Pálfi Szabolcs 11.E osztályos tanuló. Ő a 18. helyen végzett. Tanára: Szarka Johanna tanárnő.

 

Diáknak és tanárának szívből gratulálunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.