Egyéb veresenyen elért eredmények

A 2016/2017-os tanév

 

A 2015/2016-os tanév

 

A 2014/2015-es tanév

 

Ihrig Károly Tanulmányi Verseny

A Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjának területén két versenyt rendeztek ezen a hétvégén. Mindkettőben diákjaink hozták el az első díjat. A Közgazdaságtudományi Kar által szervezett Ihrig Károly Tanulmányi Versenyen a résztvevők turizmus-vendéglátás témakörben mérték össze tudásukat. A három diák - Hajdú Kristóf, Kozma Luca és Fazekas Gergely - nyugat-európai tanulmányutat nyert. A versenyről tudósítás is készült.

 

Egy másik versenyen egy pályázat lezárásaként agrár témában kellett megmutatni az ismereteket és azok alkalmazásának, konvertálásának képességét.  A nagyszerűen szereplő csapat tagjai: Vilmos Fruzsina, Boldogh Bence, Kocsor Tamás.

 

A 2013/2014-es tanév

Frissítés dátuma: 2018.03.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.