Hírek

16 okt
NYÍLTNAPOK A „NAGYKOSSUTHBAN”
2018. november 6-án a 8. osztályos, 2018. november 7-én a 6. osztályos tanulóknak és szüleiknek tartunk nyíltnapot.
03 okt
Felvételi előkészítő beosztás
Elérhető a felvételi előkészítő beosztása
01 okt
KOSSUTHOS DIÁKOK SIKERE
A Szívünk napja Újraélesztési versenyt (CPR) gimnáziumunk ’ÁSZOK’ nevű 5 fős csapata nyerte
27 szep
Kiváló sportolóinkat díjazták
A 2017/18-as tanévben rendezett hazai és nemzetközi sporteseményeken kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó hallgatókat a Debreceni Egyetem napja, a yoUDay keretében rendezett ünnepségen köszöntötték a Nagyerdei Stadionban.
24 szep
Tudománnyal a fogyatékkal élőkért
A sajátos nevelési igényű és a fogyatékkal élő gyerek, diákok nevelését, oktatását és sportolását segítő módszertant és teljesítménydiagnosztikai protokollt dolgoznak ki a Debreceni Egyetem szakemberei a FODISZ-szal együttműködve.
08 szep
Újra Erasmus+ projekt a „Nagykossuthban”!
A projekt címe: Join the European table, részletekért kattints a hírre!
03 szep
Belekóstoltak a kutatói életbe
Rekordszámú résztvevője volt a Sántha Kálmán Szakkollégium jubileumi tudományos táborának. A középiskolás diákok az augusztus 31-i zárónapon tutoraik előtt számoltak be a Debreceni Egyetem kutatólaborjaiban szerzett tapasztalataikról.
13 aug
Tudomány, tehetség, támogatás
A Debreceni Egyetemről benyújtott 187 sikeres pályamű 274 millió forint ösztöndíjat nyert az Új Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019. tanévre meghirdetett pályázatain. Az egyetem további 110 millió forintnyi, a kutatásokra fordítható támogatásban részesül.
06 júl
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Doktoravató, DErbi, DEAC-évadzáró, Tehetségnap, szakmai konferenciák, megemlékezések – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított májusban is a Díszudvar magazin.