Hírek

10 ápr
A nemzeti összetartozás jegyében
A DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája kicsit megkésve ünnepelte nagyszabású flashmobbal a nemzeti összetartozás napját.
01 ápr
Diákjaink sikere a TUDOK-on
Az idei XVI. TUDOK - Kárpát-medencei döntőjében iskolánk diákjai kitűnően szerepeltek, minden résztvevő tanulónk díjjal tért haza.
11 már
Kollégáink munkáját ismerték el
A szakmai munka színvonalát dicséri minden elismerés.
30 máj
Lezajlott a volt Kossuthosok II. találkozója
Második alkalommal rendezte meg május 30-án a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma a Volt Kossuthosok Találkozóját.
17 ápr
Franciaországi cserekapcsolat
Iskolánk diákjai csereprogram keretében közel egy hetet tölthettek Poitiers városában.
10 ápr
Versenyeredményeink biológiából és francia nyelvből
Diákjaink április első felében is nagyon sikeresen szerepeltek két tantárgyi verseny országos döntőjében
13 már
Március 15-i ünnepség
Iskolánk március 13-án a Debreceni Egyetem aulájában tartotta ünnepi megemlékezését.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.