Hírek

04 már
ELÉRHETŐ AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK
ELÉRHETŐ AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK...
17 feb
A 8. évfolyamosok szóbeli beosztása elérhető
A 8. évfolyamos tanulók szóbeli felvételi beosztása elérhető.
13 feb
Robotika az óvodapedagógiában
A robotika és a robotprogramozás oktatását, illetve óvodapedagógiai célú felhasználásának fejlesztését támogatja az National Instruments csütörtökön átadott két Lego robotika eszközkészlete, amelyet a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara kapott.
10 feb
Osztályozóvizsgák beosztása 2020 február FRISSÍTVE!
Osztályozóvizsgák beosztása 2020 február FRISSÍTVE!!!
08 feb
III. Kossuth Diákbál
Február 8-án 19.00 és 22.00 óra között lesz a III. Kossuth bál a Lovardában....
07 feb
Korszerű tudással a családokért
A szülésznő és védőnő szakirányú képzés tapasztalatait, gyakorlati és pályaorientációs lehetőségeit vitatták meg a szakemberek a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán, Nyíregyházán. A rendezvényen a magas szintű gyakorlati oktatás fontosságára is felhívták a figyelmet.
30 jan
Férfiak a bölcsődékben?
A férfiak szerepvállalásáról a csecsemőgondozásban, a megváltozott felvételi követelmények, a kisgyermeknevelői hivatás kihívásai – többek között ezekről a témákról tanácskoztak a szakma képviselői szerdán a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán.
27 jan
Szakkörök leendő informatikusoknak
Folytatódnak a Debreceni Egyetem Informatikai Karának térítésmentes szakkörei. Februártól ismét várják az informatika iránt érdeklődő középiskolásokat, akik a képzés segítségével felkészülhetnek felsőfokú informatikai tanulmányaikra.
09 jan
Osztályozóvizsgák beosztása 2020 janár
Osztályozóvizsgák beosztása 2020 janár frissítve
19 dec
Kovács Eszter, 11. A osztályos tanuló „Francia Kultúra és Civilizáció” szekcióban képviselte iskolánkat.
A múlt héten részt vettünk a Méliusz Juhász Péter Könyvtár "Elmondom hát mindenkinek" 13. diákkonferenciáján...

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.