Hírek

05 nov
Tudomány mesterfokon
Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült a Debreceni Egyetem hat oktatója, míg kiemelkedő tudományos munkájáért Pro Sciencia Aranyéremmel jutalmazta az intézmény négy hallgatóját az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT).
30 okt
TANULJ TE IS A „NAGYKOSSUTHBAN”! NYÍLTNAPOK 2019
A nyíltnap programja mindkét napon...
28 okt
Közösen az informatikusképzésért
Az iparvállalatok oktatásban játszott szerepének növelése a cél – hangsúlyozta Hajdu András dékán a 21. Informatikai Szakmai Napok hétfői megnyitóján. A Debreceni Egyetem Informatikai Karán jelenleg kétezer hallgató tanul.
25 okt
HAJÓS ALFRÉD-DÍJ
Kollégánk, Asztalos József tanár úr Debrecen város egyik legrangosabb díját, a Hajós Alfréd-díjat kapta meg október 23-án.
17 okt
Digitális katonákról a szakkolisoknak
Ember és gép szimbiózisáról, valamint a legkorszerűbb hadiipari innovációkról volt szó a Hatvani István Szakkollégium hadtudományi kérdésekkel foglalkozó kurzusán. Szerdán Porkoláb Imre ezredes, a GTK címzetes egyetemi tanára tartott előadást.
15 okt
Tudományos utánpótlás
Első alkalommal rendeztek konferenciát a Debreceni Egyetem szakkollégiumai kedden az MTA Debreceni Akadémiai Bizottság Székházában. A hallgatók nyolc szekcióban mutatták be tudományos eredményeiket.
14 okt
Ismét top 10-ben a Kossuth Gyakorló
Hat évfolyamos képzésével az ország kilencedik legjobb középiskolája lett a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája...
10 okt
FLEX tájékoztató a Kossuth Gimnáziumban
Október 8-án iskolánkba látogatott Garai Enikő, az Amerikai Tanács (American Council) magyarországi képviselője...
07 okt
Aratott a Kossuth a Hungarikum-versenyen!
Az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság 2018-ban pályázatot írt ki nemzeti értékeink megismertetése és népszerűsítése érdekében vetélkedők...
04 okt
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.