Hírek

07 aug
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK: SZILÁGYI MÁRTON (12.B)
Szilágyi Márton is most érettségizett. A német nyelv mestere...
06 aug
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK: BÁCSI NELLI (12.D)
Bácsi Nelli az idén érettségizett iskolánkban. Igazi nyelvtehetség. Tavaly német nyelvből szerepelt...
07 júl
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK: NÉMETI ANNA és HERDON SÁRA
Szép eredmények a francia nyelvi OKTV I. kategóriájában.
07 júl
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK: NAGY VIKTÓRIA ANINA
NAGY VIKTÓRIA ANINA (11.C) a magyar irodalom Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen a 10. helyezést szerezte meg. Tanára: Szakály Árpád.
01 júl
Ízelítő a kutatói munkából
Az ország 47 középiskolájából érkeztek diákok a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának nyári táborába, ahol egy hétig ismerkednek a tudományos tevékenység mozzanataival, valamint a kar kutatási és képzési kínálatával.
28 jún
Nyári ügyeleti beosztás
Nyári ügyeleti beosztás
24 jún
Díj a környezet megóvásáért
A biológiai sokszínűség megőrzését, a természet védelmét, valamint a környezetbarát technológiák kifejlesztését és megvalósítását célzó elismerést kapott Sonkoly Judit, a Debreceni Egyetem Ökológiai Tanszékének tudományos segédmunkatársa.
18 jún
AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK
Szőke Csenge (10.B) „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2018”
18 jún
Bemutatkoztak a holnap kutatói
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) sikeres pályázatainak keretében megvalósult kutatások eredményeiről adott számot hétfőn 13 szekcióban 170 nyertes pályázó a Debreceni Egyetem konferenciáján, amelyet az intézmény Tudományos Igazgatósága rendezett.
17 jún
Díjazott zenés prezentáció
Lengyel Erik, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának mesterdiplomás, klasszikus ütőhangszeres művész szakon idén végzett hallgatója vehette a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Tanács Művészet és Művészettudományi Szekciójának Prezentációs Díját.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.