Balesetszimulációs képzésen vettek részt tanítványaink

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány 2016 szeptemberében indította útjára az Elsősegélynyújtás referencia iskolahálózatot. A kezdeményezés célja felhívni a figyelmet az elsősegély-oktatás fontosságára. Intézményünk tavaly csatlakozott a hálózathoz.

Idén 8 tanuló és egy kísérő vehetett részt iskolánkból az alapítvány által szervezett baleset-szimulációs (sminkes + imitátori) képzésen október 6-7-én. A Kárándi Kata (9.b), Simon Zsófia (9.b), Várkonyi Beáta (9.b), Dobos Boglárka (9.c), Molnár Dorka (9.a), Tóth Bálint Norbert (9.a), Lukács Flóra (9.e), Gömöri Flóra (10.a) alkottaimitátori csoportot én, Ménes Mátyás (12.a) kísértem el a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban megrendezett képzésre.

Beszámoló

Frissítés dátuma: 2018.03.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.