Festival D'Italiano országos olasz nyelvi verseny

Az idén Gyulán rendezték meg a Festival D'Italiano országos olasz nyelvi versenyt, melyen iskolánk tanulói is részt vettek, és nagyon szép eredményeket értek el.

Film kategóriában 2. helyezett lett: Frankó Dániel Imre 11. a, Kovács Máté 11. a osztályos tanuló. Filmjük az alábbi linken tekinthető meg.

https://www.youtube.com/watch?v=Rbrt6TJ8Xd4

Vály Anna Zsófia (10. D), K. Nagy Zsombor (10. c) és Dros Bence (9. d) csoportos ének kategóriában 3. helyezett lett.

Kultúrtörténeti vetélkedőn Nevelős Pálma Lotti (11. c), Osán Kitti (11. b), Pintér Tifani (11. b), Rozsályi Anna (11. c) 11. helyezést értek el.

          

 

Frissítés dátuma: 2019.01.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.