Írói pályázat kiemelt díjazottja

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület pályázatot hirdetett 2016 tavaszán a Nagyerdőhöz kapcsolódó művek megírására.

Az ünnepélyes díjátadóra a szeptember 10-én került sor a Víztorony kiállítótermében, ahol meghívott előadóművészekkel, Harsányi Levente konferálásában 3 korosztályt vers- és novellaíróit díjazták.

A középiskolás kategóriában Rácz Lilian 12.e osztályos diákunk első díjas és különdíjaslett, Zeke című novellája egy erre az alkalomra összeállított, szép kiállítású kötetben megjelent, sőt azóta a világhálón is olvasható. (http://tarcankinalom.blog.hu/) Lili tanára Kádár-Gergely Márta.

     

 

Frissítés dátuma: 2019.01.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.