Science on Stage 2016

Az elmúlt hétvégén lezajlott a Magyar Science on Stage Fesztivál, amely a természettudományt tanítóknak az egymástól való tanulás lehetőségét kínáló fóruma. Ez a rendezvény egyben válogató is volt a 2017-es nemzetközi fesztiválra.

Intézményünkből három projekt indult, aminek eredményeképpen Kelemenné Nagy Anikó és Takács Viktor a Csengő utcai, valamint a Hajó utcai feladatellátási helyről Nemoda József tagja lett a nemzetközi fesztiválon résztvevő magyar delegációnak.

Frissítés dátuma: 2019.01.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.