Lezajlott a XI. megyei fizikaverseny

2017. március 11-én tizenegyedik alkalommal rendezte meg gimnáziumunk fizika szakmai közössége a Dr. Szegedi Ervin Megyei Fizikaversenyt.

A 2007-ben hiánypótló rendezvényként induló emlékverseny mára hagyománnyá izmosodott. A középiskolások évfolyamonkénti megmérettetésén az idén 63 résztvevő mérte össze tudását. A versenyt támogatók jóvoltából nagyon értékes díjakat vehettek át a helyezettek, és tanáraik, melyet ez úton is köszönünk. A Richter Gedeon Nyrt, az Evopro Zrt, a Beckhoff Hungary, az Isel-Group, a Nor-Service Kft, a National Instruments, a Xanga Investment Kft. és Asztalos József felajánlásai alapján a díjazottak MyDAQ készülékkel, okosórával, e-book olvasóval, utalvánnyal, tollal, oklevéllel, esetleg repülőjeggyel gazdagodva térhettek haza.

Díjazottak listája

Frissítés dátuma: 2018.03.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.