NTP-EFP-14-0079-Fél év utazás a francia nyelv és kultúra körül

A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának 5 tehetséges diákja vett részt egy, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Nemzeti Tehetség Program keretében egy pályázatban, melynek címe: „Fél év utazás a francia nyelv és kultúra körül”.

Jártunk az ELTE Fordító- és Tolmácsképzőjében, a Debreceni Egyetem Francia Nyelv és Irodalom Tanszékén a Budapesti Francia Intézetben és Bécsben, az Albertina Múzeumban is, ahol megnéztük a Monet-tól Picassóig kiállítást. Ezen kívül, Kanalas Dominika számos versét lefordítottuk francia nyelvre. Ennek a pályázatnak a megvalósítása mindenki számára nagy élményt jelentett.

Fényképes anyag

Élménybeszámoló

Frissítés dátuma: 2018.03.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.