NTP-MTI-14-0099-Mobilprogramozás Android platformra

A 2014/15-ös program aktualitása a Fény Éve 2015 rendezvénysorozat volt. Ezúttal olyan nyelvekben és projektekben gondolkodtunk, amelyek köthetők ehhez az eseménysorozathoz, ugyanakkor folytathatjuk a blokknyelvi programozás tanítását.

Legfontosabb célunk továbbra is a számítógép programozás népszerűsítése maradt, a blokkprogramozási nyelvcsalád tagjain keresztül.

Élményszintű, „hobby-programozás” elsajátítása volt a cél diákjaink számára, azt szerettük volna, ha ezentúl a programozásra úgy gondolnának a diákok, mint kreatív hobbytevékenységre, és nem úgy, mint száraz tananyagra.

Komplex matematikai, informatikai, fizikai, technológiai projekteket szerettünk volna megvalósítani a mobileszközök és egyéb kütyük építésén és programozásán keresztül, elsősorban a „Fény Éve 2015” eseménysorozathoz kötődően.

Fényképes anyag

Beszámoló

Frissítés dátuma: 2018.03.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.