NTP-EFP-13-014

Az NTP-EFP-13-014 pályázat keretében megvalósult tehetséggondozó program célja a tehetségek felismerésén túl a tehetségek kibontakoztatása volt. Ezen keresztül saját képességeik felismerése, fejlesztése, ösztönzése, hogy a motiváció kialakuljon, fennmaradjon, a diákok kíváncsiságát, kreativitását kihasználva meg kell őket ismertetni különböző szakmai problémákkal. A csoportmunkán keresztül erősíteni kell személyiségüket, hogy testileg, szellemileg egészséges, kreatív felnőtt váljon belőlük.

A foglalkozásokon keresztül a diákok közelebb kerültek a kémia tantárgyhoz, ezzel együtt a  természettudományokhoz. A foglalkozásokon a különböző életkorú és tantárgyi tudású diákok sokfajta feladattal, problémával találkoztak a kémia területéről.

Fényképes anyag

Frissítés dátuma: 2018.04.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.