Siker a TIOP 1.1.1 pályázaton

TIOP 1.1.1 pályázat képIskolánk fenntartója a Debreceni Egyetem sikerrel vett részt a TIOP 1.1.1/07/1-2008-0833 számú pályázaton, melynek célja a Debreceni Egyetem iskoláinak informatikai infrastrukturális fejlesztése volt.

A pályázat keretében iskolánk, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma 60 db. számítógépet, valamint 14 db. aktív táblát és a hozzájuk kapcsolódó projektort, ill. hordozható számítógépet nyert.

Az EU és a Magyar állam által nyújtott pályázati támogatás összértéke: 76.721.071 Ft.

Frissítés dátuma: 2018.03.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.