TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045

 TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045 logó

Iskolánk, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma hitvallása szerint gyermekközpontú, tehetséggondozó, értékközvetítő iskola, mely a város és régió meghatározó tehetséggondozó és módszertani műhelyévé szeretne válni. Ezért is hívtuk életre az elmúlt tanévben az iskola tehetségpontját, és pályáztunk a TÁMOP hálózatépítő programjára (TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045), melynek keretein belül egy diákoknak és tanároknak egyaránt szóló rendezvény- és továbbképzési sorozatot kínálunk. A program összeállításkor törekedtünk arra, hogy minél több tudományterületet érintsen, s ezáltal munkájába minél több diák és tanárkollega tudjon bekapcsolódni. A program megvalósulása egyúttal mintaként szolgálhat más tehetségpontok számára a hatékony működést illetően, és az iskolai tehetséggondozó programok elkészítésében.

A programok nem csak iskoláknak szólnak. Szívesen vesszük nem iskolai keretek között működő tehetségpontok részvételét is.

Bízunk abban, hogy a Tehetségpontok közötti együttműködés szorosabbá válik, és egyúttal egy dinamikus hálózat épül ki.

Tisztelettel és szeretettel várunk rendezvényeinkre, programjainkra minden érdeklődőt.

                                                                                                                                                                                               DEKLGYG Tehetséggondozó Munkacsoportja

 

Oktatásért Alapítvány logóA Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában működő GLOBE Tehetséggondozó Műhelyének projektje az Oktatásért Közalapítvány támogatásával valósult meg az NTP-OKA-III.-003 Természettudományos Tehetséggondozó Program keretében.

Frissítés dátuma: 2018.03.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.