OSZTÁLYOZÓVIZSGA 2020. ÁPRILIS

2020, március 16 - 09:45
OSZTÁLYOZÓVIZSGA 2020. ÁPRILIS

Tisztelt Szülő, Kedves Osztályozóvizsga előtt álló Diákunk!

A Kormány a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozatának megfelelően 2020. március 16. napjától az intézményben a  nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.        

Jelen intézkedés 2020. március 16. napján lép hatályba és a visszavonásig érvényes.

Kérjük a Kedves Szülőket és Diákokat, vegyék fel osztályfőnökükkel és szaktanáraikkal a kapcsolatot! Különösen fontos, hogy az érettségi előtt álló diákok március 30-ig feltétlenül küldjék el e-mailben jelentkezésüket!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.