Előkészítőink indulása, ütemezése

A héten indulnak előkészítő kurzusaink.

Kedves 6. és 8. osztályos diákok! Tisztelt Szülők!

A héten indulnak előkészítő kurzusaink.

Minden jelentkező diákot, aki elérte a kért 4,5-es átlagot az általa megjelölt napon tudjuk fogadni.

Minden tantárgyi kurzuson összesen 10 alkalommal várjuk a diákokat. Az iskolai szünetekben és a közvetlenül a Karácsonyi szünet előtti napokban nem lesznek foglalkozások, de a tanítási időben minden héten lesz egy-egy óra. Ily módon mind a hatodikosokkal, mind a nyolcadikosokkal a téli szünet előtt fejezzük be a közös készülést. (A 8. osztályosok a téli szünet utáni első héten kapnak lehetőséget értékelő felmérés megírására.) A pontos dátumok táblázatát a legelső alkalommal a résztvevőknek is kiosztjuk, és itt, a honlapunkon is közzé tesszük.

A kezdő alkalmakról, indulásról.

1.  Az angol kurzusra jelentkező 8. osztályosokat (és esetleg velük tartó szüleiket) 2024. október 3-án, csütörtökön 14.45-kor egy rövid tájékoztatóra várjuk a főépületünk (D épület) I. emeleti zsibongójába. A tájékoztató után már óra lesz 15.00-15.45 között.

2.  A pénteki matematika és magyar előkészítők is elindulnak 2024. október 4-én. Itt a hatodikosok kezdik el a felkészülést, illetve a pénteki alkalmakat választó nyolcadikosok. Számukra (és az esetleg érdeklődő-kísérő szülőknek) is tartunk előzetes tájékoztatást 14.45-kor, ahol

  • ·    szóban is elmondjuk, a részvevők mire számíthatnak,

  • ·    ismertetjük a csoportbeosztást,

  • ·    bemutatkoznak az órákat tartó tanárok,

  • ·    a tanárok a foglalkozások tantermeibe vezetik-kísérik a diákokat.

A hatodikosok tájékoztatójának helyszíne: az igazgatási/titkársági épületrészben található menza.

A nyolcadikosok tájékoztatójának helyszíne: a főépületünk (D épület) I. emeleti zsibongója.

(A tájékozódást saját tanulóink-kollégáink, valamint kihelyezett feliratok is segítik. Az esetleg csak később érkezőknek is segíteni fogunk a megfelelő csoport/terem megtalálásában!)

3.  Azok a nyolcadikosok, akik a hétfői napot választották matematika és magyar nyelv tárgyakból 2024. október 7-én kezdik a felkészülést. Nekik természetesen nem kell pénteken külön bejönni, mivel számukra is megtartjuk ugyanazt a tájékoztatást, mint a pénteken járóknak.
Őket a tájékoztatóra 2024. október 7-én 14.45-re várjuk a főépületünk (D épület) I. emeleti zsibongójában, és a pénteki „forgatókönyv” szerint zajlik a nap.

4.  A keddi napokra szervezett biológia-kémia foglalkozások 2024. október 8-án indulnak 15.00 órától. Ennek helyszíne a főépületünk (D épület) I. emeletén lévő biológia előadó (D-125-ös terem). 14.45-től itt, ebben a teremben is lesz egy rövid tájékoztató a kurzus résztvevőinek.

A résztvevőknek nem kell semmi egyébbel „készülni”, csupán egy füzettel és íróeszközökkel. Szeretettel várjuk az érdeklődő, jelentkező diákokat.

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 02. 16:55