TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045

 TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045 logó

Iskolánk, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma hitvallása szerint gyermekközpontú, tehetséggondozó, értékközvetítő iskola, mely a város és régió meghatározó tehetséggondozó és módszertani műhelyévé szeretne válni. Ezért is hívtuk életre az elmúlt tanévben az iskola tehetségpontját, és pályáztunk a TÁMOP hálózatépítő programjára (TÁMOP–3.4.4/B-08/1-2009-0045), melynek keretein belül egy diákoknak és tanároknak egyaránt szóló rendezvény- és továbbképzési sorozatot kínálunk. A program összeállításkor törekedtünk arra, hogy minél több tudományterületet érintsen, s ezáltal munkájába minél több diák és tanárkollega tudjon bekapcsolódni. A program megvalósulása egyúttal mintaként szolgálhat más tehetségpontok számára a hatékony működést illetően, és az iskolai tehetséggondozó programok elkészítésében.

A programok nem csak iskoláknak szólnak. Szívesen vesszük nem iskolai keretek között működő tehetségpontok részvételét is.

Bízunk abban, hogy a Tehetségpontok közötti együttműködés szorosabbá válik, és egyúttal egy dinamikus hálózat épül ki.

Tisztelettel és szeretettel várunk rendezvényeinkre, programjainkra minden érdeklődőt.

                                                                                                                                                                                          DEKLGYG Tehetséggondozó MunkacsoportjaOktatásért Alapítvány logó

A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában működő GLOBE Tehetséggondozó Műhelyének projektje az Oktatásért Közalapítvány támogatásával valósult meg az NTP-OKA-III.-003 Természettudományos Tehetséggondozó Program keretében.

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 05. 15:59