HIBRID OKTATÁS A 12. OSZTÁLYOS TANULÓK SZÁMÁRA

Kedves 12. osztályos Diákok!

Mivel továbbra is életben maradtak a kormány veszélyhelyzeti intézkedései, az érettségi pedig közeledik, ezért számotokra hibrid oktatást vezetünk be.

Szerdánként nem lesznek online órák, ezen a napon lesz lehetőségetek, nektek és tanáraitoknak, a személyes konzultációra, ezen a napon adhattok számot felkészültségetekről.

A „kontakt” órák, azaz a kiscsoportos (maximum 10 fős) konzultációk, érettségi előkészítések, beszámolóitok önkéntesek. Ezzel a gimnázium lehetőséget kínál számotokra, hogy felkészülhessetek a közép- és az emelt szintű érettségi vizsgáitokra.

Február 10-én, szerdán a fakultációs és a tagozatokon emelt óraszámban tanult tantárgyak tanárai és diákjai találkozhatnak (konzultáció, számonkérés…).

Február 17-én a kötelező érettségi tantárgyak esetében van kontakt konzultációra, gyakorlatokra, számonkérésre lehetőség.

Kérünk benneteket, szakmai kérdésekkel keressétek a szaktanáraitokat.

A későbbi időpontokról, a pontos beosztásról osztályfőnökeitek fognak benneteket tájékoztatni.

Az iskolába bejönni, itt tartózkodni – a konzultációkon, gyakorlatokon… – csak a járványügyi előírások betartásával lehetséges (maszk, fertőtlenítés, 1,5 méteres távolságtartás, kiscsoportok).

Legutóbbi frissítés: 2022. 06. 12. 21:26