Az iskola alapítványáról

Tisztelt Támogatónk! Kedves Szülő!

Tisztelettel arra kérjük, hogy segítse a Kossuth Gimnázium diákjainak nevelését, képzését adója egy százalékának felajánlásával.

Iskolánk a felvételi- és vizsgaeredményei alapján kitüntetett helyezést mondhat magáénak a régióban. Minden törekvésünk arra irányul, hogy továbbra is minden eszközzel segítsük a diákok tanulmányait, továbbtanulását, versenyeken való részvételét, iskolai programjait. Gazdálkodási feltételeink azonban nem teszik lehetővé, hogy a tanulói teljesítményeket, a szakmai törekvéseket anyagilag  méltó módon elismerjük és támogassuk. Sajnos fokozottan igaz ez manapság, amikor a minket körülvevő gazdasági környezetben  gimnáziumunk a korábbiaknál is nehezebb anyagi körülmények közt működik.

Ebben a helyzetben különösen nagy  segítséget jelent a Kossuth Gimnázium munkájában a gyerekeket és az iskolát támogató Alapítvány. Épp ezért tehát arra kérjük, személyi jövedelemadójának befizetésekor vegye tekintetbe iskolánkat, adója 1%-ának felajánlásával legyen támogatója a Gyermekeinkért (Kossuth Gyakorló Gimnázium) Alapítvány-nak.

A „Gyermekeinkért” Alapítvány 1992-ben szülői kezdeményezésre jött létre. Okiratában meghatározza céljait, a támogatandó értékeket. Ezek között szerepel az oktató-nevelő munka tárgyi feltételeinek javítása, a kiemelkedő tanulmányi, sport, művészeti eredményt elérő tanulók jutalmazása, az iskola által szervezett és a tanulmányi versenyeket érintő bel- és külföldi utak, táborok, valamint a tehetséges és eredményes tanulóink segítése.

Amennyiben támogatásunk mellett dönt, szíveskedjék az alábbi adatokat figyelembe venni:

Az alapítvány adószáma: 18540745-1-09

Az alapítvány számlaszáma: Kereskedelmi és Hitelbank Rt. 10200304-34018916-00000000

Az alapítvány neve: GYERMEKEINKÉRT (KOSSUTH GYAKORLÓ GIMNÁZIUM) ALAPÍTVÁNY

NYILVÁNTARTÁSI SZÁMA: 09-01-0000322

Az alapítvány címe:  4029 Debrecen, Csengő utca 4.

Köszönjük megértő támogatását és segítségét.

                                                                                                                                                                                                        Futóné Monori Edit
                                                                                                                                                                                                        a Kuratórium elnöke

Legutóbbi frissítés: 2024. 02. 18. 07:44